MOTORCLUB SUSTEREN - DE CLUB

Motorclub Susteren en omstreken is opgericht in 1995. Een motorclub speciaal bedoeld voor de toerrijder.

De leden zijn afkomstig uit heel Limburg. De leeftijd varieert van 35 tot 60 jaar. Vanaf maart tot en met oktober wordt er elke maand een toertocht gehouden die door een van de leden van de club wordt uitgezet.

Voorzitter Fer Mertens: “We verzamelen ons op die zondagen rond 10 uur bij ons clublokaal Gasterij Huizinga in Susteren. Meestal zijn de ritten zo’n 200 tot 250 kilometer lang. We rijden gezamenlijk, lunchen ergens samen en rijden dan weer gezellig rond vier uur ’s avonds naar ons clublokaal voor een afsluitend drankje en hapje

Bourgondisch genieten

De datums van de ritten worden op de jaarlijkse ledenvergadering vastgesteld. Verder wordt er in juli een barbecue en in november een feestavond gehouden. Medio juli maakt de club een weekendreis naar het buitenland.

Racen staat bij ons zeker niet in het vaandel. Eerder Bourgondisch genieten en gezelligheid.

Tijdens een tocht rijden we zo’n anderhalf uur, dan volgt een lunchpauze, vervolgens rijden we weer naar ons clublokaal en sluiten hier af met een drankje en een bittergarnituurtje. Op deze manier hebben de leden onderling veel contact. De deelnemers zijn een mengeling van allerlei culturen en leeftijden. Dat maakt de gesprekken heel interessant en divers.”


Lidmaatschap

Lidmaatschap Het lidmaatschap kost 90,- per jaar. Motorclub Susteren is een gezellige club. Een groot deel van de leden is al zeker 10 jaar lid. Ook geeft de motorclub vier keer jaar "De Oetlaotklep" uit. De motorclub is op zoek naar een moderne koers. Dus neem contact op en neem eens een kijkje of ga 'n keer mee.

Interesse: mail dan naar info@motorclubsusteren.nl.

Bellen kan ook 06 51674165


Scroll naar boven